facebook1 youtube1 twitter1 instagram linkedin1 pinterest1

NOTICE:  If you are not a free registered member of the site, you will not see the photos in the forum, and you won't be able to access our premium member content. Please consider joining our community! REGISTER AND MAKE THIS BOX DISAPPEAR!

×

Pictures Posting Not Working (12 Jun 2023)

Picture uploads is again unavailable. We are working on the problem. Thanks for your patience.

Makotosun

Trouble with website

  • yamahahaha
  • yamahahaha's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Site Supporter
  • Site Supporter
  • Posts: 973
  • Likes received: 276

Trouble with website was created by yamahahaha

Has anyone else had problems bringing up the site ?????  Mainly the search forum
Last edit: 09 Jul 2024 04:54 by yamahahaha.
09 Jul 2024 04:51 #1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4120
  • Likes received: 2035

Replied by Gr8uncleal on topic Trouble with website

Just tried on my pc and all ok.

I think that the search function works best (only works?) when selected from the lower of the line of tabs.
The following user(s) Liked this Post: MarkT
09 Jul 2024 07:55 #2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 13753
  • Likes received: 9593

Replied by MarkT on topic Trouble with website

Yes, correct, for some odd reason there are two "searches"...  the "SEARCH" at the just to the right of "USER MENU" at the top of the page is NOT a "forum search" and never has been. 

The way I search forum is hover over "FORUMS" just to the right of "HOME" and scroll down in the drop-down menu that opens to "Search Forum".
1963 YG1-T, 1965 MG1-T, Allstate 250, 1970 CT1b, 1971 R5, 1973 AT3MX, 1974 TS400L, 1975 RD350, 1976 DT175C, 1976 Husqvarna 250CR, 1981 DT175G, 1988 DT50, 1990 "Super" DT50, 1991 RT180, 2017 XT250
09 Jul 2024 10:39 #3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • yamahahaha
  • yamahahaha's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Site Supporter
  • Site Supporter
  • Posts: 973
  • Likes received: 276

Replied by yamahahaha on topic Trouble with website

Mark, I've always used the one under the FORUMS heading and I'm still just getting a blank page


WORKING NOW
Last edit: 09 Jul 2024 11:29 by yamahahaha.
09 Jul 2024 11:25 #4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 13753
  • Likes received: 9593

Replied by MarkT on topic Trouble with website

Glad it started working! I checked it several times this morning and it always worked for me. 

"Blank page" syndrome can sometimes be cured by clearing your browser cache. 
1963 YG1-T, 1965 MG1-T, Allstate 250, 1970 CT1b, 1971 R5, 1973 AT3MX, 1974 TS400L, 1975 RD350, 1976 DT175C, 1976 Husqvarna 250CR, 1981 DT175G, 1988 DT50, 1990 "Super" DT50, 1991 RT180, 2017 XT250
09 Jul 2024 13:41 #5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4634
  • Likes received: 2209

Replied by Makotosun on topic Trouble with website

I have removed the bad search link. Sorry for that problem. First I’d heard about it.

Thanks MarkT for your assistance.

Mako
IF it isn't one thing, it's another.
11 Jul 2024 21:51 #6

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: yamadminMakotosunDEETVinnieJames Hart